خانه سیاسی بین الملل اقتصادی اجتماعی حوزه و دانشگاه علم و فناوری فرهنگ و هنر ورزشی یادداشت
 
«ایمان» و «امید» نرم‌افزار امام(ره) برای ایجاد ۳ تحول بزرگ       انقلاب به رهبری امام به الگویی برای آزادی خواهان جهان تبدیل شد       «کشف الاسرار» نشان دهنده اراده امام برای تشکیل حکومت اسلامی است       تشکیل ائتلاف مشترک نیروی دریایی ایران با کشورهای منطقه       آماده آموزش پروتکل‌های مرزی به مرزبانان افغانستانی هستیم       افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به ۲۸۸ نفر       AFC مچ فدراسیون فوتبال را گرفت/ جریمه میلیاردی برای مجوز حرفه‌ای!       چه کسی لوله‌های گازِ «نورداستریم» را منفجر کرد؟       بازتاب قهرمانی پرسپولیس در سایت AFC/ تاجگذاری در فصل باشکوه       معماری شگرف حرم رضوی را بشناسید       آزمایشگاه ارزیابی خدمات هوش مصنوعی تا پایان سال راه‌اندازی می شود       آژانس بین‌المللی انرژی اتمی:ایران ۲ موضوع پادمانی را حل و فصل کرد       سلوک و مجاهدت شهدا با شیوه‌های خلاقانه و جذاب به نسل جوان منتقل شود       شرط افزایش ۲۰ درصدی یارانه‌ها       معلمان بر اساس وظایفشان رتبه بندی نشده بودند/ جذب سالانه یازده هزار معلم پرورشی        گسترش روابط ایران و عمان به نفع هر دو کشور است       حمایت کم‌نظیر رهبری نقطه عطفی در دوره ۴ ساله مجلس یازدهم محسوب می‌شود/ مهار تورم، رشد تولید، تصویب برنامه هفتم و نهایی کردن طرح‌ها و لوایح؛ اولویت سال پایانی مجلس       مردانی: اساتید دانشگاه فرهنگیان جهادگر تبیین هستند/ دانشگاه فرهنگیان باید محور تحول باشد       ابلاغ مشوق‌های فرزندآوری در ۹۰ محور/ راه‌اندازی مرکز درمان ناباروری را در بیمارستان نجمیه       راهکار سازمان سنجش به جای قطع اینترنت برای امنیت کنکور/ تشریح آزمون های هوشمند سال آینده      
 
آخرین اخبار  


اساتید و دانشگاه  


معرفی آثار اساتید  


 

1398/04/03 12:55:55 AM

موسوی:

اگراروپا اقدامی نکند گام دوم را قاطعانه آغاز می‌کنیم/ مذاکرات با مقام فرانسوی قدری متفاوت بود 

سخنگوی وزارت خارجه گفت: ما از کاهش تنش در منطقه استقبال می‌کنیم و به دنبال افزایش تنش در منطقه نیستیم.

اگراروپا اقدامی نکند گام دوم را قاطعانه آغاز می‌کنیم/ مذاکرات با مقام فرانسوی قدری متفاوت بود


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی استادنیوز، سید عباس موسوی در نشست خبری با خبرنگاران تاکید کرد: ما از کاهش تنش در منطقه استقبال می‌کنیم و به دنبال افزایش تنش در منطقه نیستیم.وی افزود: همه کسانی که به دنبال  راهکارهایی  برای حل  این موضوع هستند را به ریشه تنش‌ها  و علت وقوع این  مسایل ارجاع می‌دهیم که  علت آن همان بدعهدی‌ها و ترویسم اقتصادی دولت آمریکا علیه ایران است.

موسوی برگزاری کنفرانس منامه که قرار است در بحرین برگزار شود را شرم آور دانست .

موسوی تاکید کرد به حراج گذاشتن آرمان و حقوق مردم  فلسطین با عناوینی چون صلح در برابر پول  راه به جایی نمی برد .

سخنگوی وزارت خارجه در مورد بدهی دولت انگلیس به  بانک ملت  و تحولاتی که در این زمینه رخ داده است، گفت: دادگاه انگلیس به نفع ایران رای داد و انگلیسی‌ها موظف هستند که این پول را پرداخت کنند و این کار را هر چه سریع‌تر انجام دهند.

سخنگوی وزارت خارجه  در مورد سفر نخست‌وزیر ژاپن  به ایران و اظهارات اخیر مقامات آمریکایی در مورد این سفر گفت:  نخست وزیر ژاپن حامل پیام کتبی برای ایران نبود ، پیام شفاهی بود . آنها خواستار کاهش در منطقه بودند. ژاپنی‌ها  تمایل ندارند که در این منطقه مهم تنشی وجود داشته باشد .

سخنگوی وزارت امور خارجه در مورد اسناد ارائه شده از سوی ایران در ارتباط با تجاوز پهپاد آمریکایی به سرزمین ایران به سازمان ملل و ارائه شکایت در این زمینه به این سازمان اظهار کرد: اسنادی که جمهوری اسلامی ایران در این زمینه ارائه کرده است، اسنادی متقن و ثابت شده است و تشکیکی که مقامات آمریکایی انجام می‌دهند، در اصل تجاوز خللی ایجاد نمی‌کند و رادارهای نظامی و غیرنظامی ما این مورد غیرقانونی را ثبت کرده‌اند و حرف‌هایی که آنها (آمریکایی‌ها) در این زمینه می‌زنند، خیلی دقیق نیست و درواقع به دقت فتوشاپی است که در مورد برنامه موشکی ما ادعا کرده بودند.

این دیپلمات کشورمان همچنین در مورد اخبار منتشر شده از سوی رسانه‌های غربی در مورد سفر مشاور دیپلماتیک رئیس جمهور فرانسه به تهران و ادعای برخی از رسانه‌ها مبنی بر اینکه او در این سفر حامل پیامی از سوی رئیس جمهور فرانسه برای مقامات ایران بوده است، اظهار کرد: سفر این مقام فرانسوی به تهران انجام شد. ایشان به ایران آمدند و با برخی از مقامات دیدارهایی داشتند. نمی‌توانم بگویم دیدارها خیلی خوب بود، ولی خوب بود. حرف‌هایی که زده شد، قدری متفاوت بود. این صحبت‌ها در ارتباط با مسائل منطقه و برجام بود. طرف فرانسوی نقطه نظرات خود را مطرح کرد و طرف‌های ایرانی نیز ضمن شنیدن نقطه نظر طرف‌های فرانسوی پاسخ‌های لازم را به آنها ارائه کرد.

وی همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا در پی چند وقت اخیر تحول ویژه‌ای در روابط ایران و کانادا رخ داده است، با توجه به اینکه اخیراً سوئیس به عنوان حافظ منافع ایران در این کشور انتخاب شده است، با ارائه توضیحاتی در این زمینه اظهار کرد: نشنیده‌ام که تحول ویژه‌ای در مدت اخیر در روابط دو کشور رخ داده باشد.

سخنگوی وزارت خارجه همچنین در پاسخ به سوال دیگری در ارتباط با اعلام آمادگی برخی از کشورهای منطقه از جمله عراق برای انجام میانجی‌گری بین ایران و برخی از کشورهای حوزه خلیج فارس از جمله عربستان اظهار کرد: ما هیچ گونه میانجی‌گری را رد نکرده‌ایم. کشورهای زیادی از جمله برخی از کشورهای منطقه، کشورهایی در شرق دور و حتی کشورهای اروپایی بودند که از ما خواستند در این زمینه میانجی‌گری کنند و ما چون خواهان تعامل و گفت‌وگو با همسایگانمان هستیم، حتی همسایگانی که جور دیگری می‌اندیشند، این میانجی‌گری را رد نکردیم. البته نمی‌دانیم که آنها وقتی با طرف مقابل روبرو شده‌اند و این موضوع را مطرح کرده‌اند، چه پاسخی دریافت کردند و چگونه رفتار کردند. همان طور که پیش از این نیز گفته‌ایم ما با قدرت و صلابت آماده گفت‌وگو هستیم.

وی همچنین در مورد اخبار منتشر شده در ارتباط با برگزاری نشست سران کشورهای ایران، آذربایجان و روسیه بر مسکو در ماه آگوست و اینکه ایران به چه میزان علاقه‌مند است که از این مکانیسم‌ها، برای رفع تحریم‌ها و فشارهای آمریکا استفاده کند، اظهار کرد: این دیدار که شما اشاره کردید، انجام می‌شود ولی تاریخ دقیق آن هنوز مشخص نیست.

موسوی خاطرنشان کرد: مکانیزمی که شما اشاره کردید، مکانیزم تازه‌ای نیست. ایران مدت‌هاست از این ساز و کار در قالب گفت‌وگوهای دوجانبه، سه‌جانبه و حتی پنج‌جانبه که ممکن است خبرهای آن را به زودی بشنوید، استفاده می‌کند. ما معتقد به تعامل با همسایگان و کشورهای منطقه هستیم و این گونه تعاملات را نیز فرصت مناسبی برای کشورهای همسایه خود می‌دانیم تا روابط خود را گسترش دهند و از منافع اقتصادی این گونه تعامل‌ها استفاده کنند.

سخنگوی وزارت خارجه همچنین در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به پاسخ قاطع ایران به تجاوز یک پهپاد آمریکایی به حریم سرزمین‌های ایران در هفته گذشته ادامه داد: اگر آنها بخواهند در ادامه تجاوزات خود، اقدامات نابخردانه دیگری انجام دهند، ما برای دفاع از منافع و مرزهای سرزمین خود از آمادگی برخورداریم. ما همواره آمادگی خود را حفظ کرده‌ایم. ایران در عین حال که خواستار تنش در منطقه نیست، آمادگی دفاعی خود را حفظ کرده و سرنگونی پهپاد متجاوز آمریکایی نمونه‌ای از این آمادگی بود و امیدواریم که آنها دیگر دست به این گونه اقدامات نزنند.

سخنگوی وزارت خارجه کشورمان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه به نظر می‌رسد مقامات اروپایی در جریان سفر به ایران با لحن طلبکارانه‌ای حرف می‌زنند سوال من این است که اصولاً آنها در دیدار با مقامات ایرانی چه مسائلی را مطرح می‌کنند و واکنش ایران در این جلسات به سوالات آنها چیست، اظهار کرد: آنچه که اروپایی‌ها می‌گویند از آن ابراز نگرانی می‌کنند و یا درخواست می‌کنند، با توجه به عملکرد و سابقه عملکردی آنها چندان قابل شنیدن نیست و اگر حرفی را بزنند، در برابر سخنان خود جواب قاطع و قانونی دریافت می‌کنند. صحبت‌هایی که آنها مطرح می‌کنند مبنی بر اینکه اگر ایران از برجام خارج شود، چنین و چنان می‌شود، خیلی مسموع نیست و در قالب برجام نمی‌گنجد.

وی با ارائه توضیحاتی در ارتباط با برجام اظهار داشت: استحضار دارید که برجام به طرفین اجازه می‌دهد که اگر طرفی نقض عهد کنند، طرف مقابل نیز اقداماتی را انجام دهد.

وی با بیان اینکه ایران در ابتدا به ساکن نقض عهد نکرده و تعهدات خود را اجرا کرده و ۱۵ گزارش آژانس موید این است که ایران علی‌رغم بدعهدی‌های طرف‌های مقابل به برجام و تعهدات خود پایبند بوده است، ادامه داد: اگر جمهوری اسلامی ابتدا به ساکن اقدام به کاهش تعهدات خود می‌کرد، شاید حرف‌های آنها قابل شنیدن بود ولی طبق ۱۵ گزارش آژانس ایران همواره به تعهدات خود عمل کرده و اقداماتی که اکنون انجام داده، در قالب برجام و عکس‌العملی به عدم اجرای تعهدات از سوی طرف‌های مقابل است، بنابراین حرف‌هایی که طرف‌های اروپایی در این زمینه می‌زنند، به هیچ وجه قابل قبول نیست.

موسوی تاکید کرد: تا زمانی که گام عملی و ملموس از سوی طرف‌های برجام برای اجرای تعهدات‌شان برداشته نشود و خواسته‌های ایران عملی نشود، ایران اقدامات خود را در راستای کاهش تعهدات برجامی ادامه می‌دهد.

سخنگوی وزارت امور خارجه خاطرنشان کرد: چند روز دیگر از فرصت ارائه شده از سوی ایران باقی مانده و اگر ببینیم که از سوی آنها اقدام ملموسی انجام نشود، گام دوم را قاطعانه آغاز می‌کنیم.

این دیپلمات کشورمان همچنین در مورد برگزاری کنفرانس منامه در ارتباط با موضوع فلسطین و طرح معامله قرن با حضور برخی از کشورهای اسلامی تصریح کرد: برگزاری چنین کنفرانسی شرم‌آور است. کنفرانسی که برگزاری آن منجر به تشتت در جهان اسلام و فراموشی آرمان فلسطین می‌شود، شرم‌آور است.

موسوی تاکید کرد: به حراج گذاشتن آرمان و حقوق مردم فلسطین در برابر عناوینی چون صلح در برابر پول ره به جایی نمی‌برد.

وی در پاسخ به این سوال که اگر در فرصت باقی مانده که از سوی ایران به طرف‌های برجام اعلام شده، طرف‌های اروپایی معامله‌ای را در قالب اینستکس انجام دهند، آیا این ممکن است ایران در تصمیم خود جهت کاهش تعهدات برجامی و اجرای فاز دوم این تصمیم تجدیدنظر کند، گفت: ما صراحتاً خواسته‌ها و حق و حقوق خود را به طرف‌های مقابل اعلام کردیم. ما معتقدیم که باید بین حقوق و تکالیف ما در برجام توازن ایجاد شود و با توجه به این موضوع نمی‌دانیم که ساز و کار اینستکس چه مقدار این توازن را برقرار می‌کند. اگر قرار باشد آنها در قالب این ساز و کار اقدام صوری انجام دهند، این موضوع ما را راضی نمی‌کند.

وی ادامه داد: اگر طرف‌های مقابل اراده کنند و به عنوان اجرای تعهدات خود مبلغ و معامله‌ای را در قالب این ساز و کار انجام دهند، باید دید که چقدر توانسته‌اند خواسته‌های ایران را تأمین کنند و چگونه می‌توانند خواسته‌های ما را تأمین کنند. ولی همان طور که گفتم اگر این اقدام، اقدامی عادی و صوری باشد، این موضوع ایران را راضی نمی‌کند.

سخنگوی وزارت خارجه در مورد سفر اخیر برخی از مقامات آمریکایی به کشورهای منطقه و تلاش آنها جهت ائتلاف‌سازی علیه ایران خاطرنشان کرد: اقدام آنها در این زمینه علیه ایران چیز جدیدی نیست البته ائتلاف‌های آنها همواره شکننده بوده و آنها نتوانسته‌اند به اهداف خود دست پیدا کنند. ایران کشوری مقتدر در منطقه است و دارای جایگاهی محکم در منطقه و جهان است و با توجه به این موضوع ائتلاف‌سازی علیه ایران کار ساده‌ای نیست.

موسوی به تناقض‌گویی مقامات آمریکایی در ارتباط با ایران نیز اشاره کرد و افزود: این تناقض‌گویی در اظهارات مقامات آمریکایی در ارتباط با ایران نشان از سردرگمی، بی‌سیاستی و بلاتکلیفی سیاسی آنهاست. در آنجا هر کسی ساز خود را می‌زند و حرف خود را بیان می‌کند. یکی شرط می‌گذارد و دیگری می‌گوید بدون پیش شرط آماده مذاکره است.

موسوی تاکید کرد: ما به این گونه سخنان و لفاظی‌ها توجهی نداریم و آنچه که برای ایران مهم است اقدام عملی و تغییر رویکرد سیاست‌های آمریکا در مورد ایران است.

وی همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه گفته شده است قرار است رئیس جمهور فرانسه به ایران سفر کند، گفت: من چنین خبری را نشنیده‌ام.

موسوی همچنین در واکنش به این موضوع که مقامات آمریکایی اعلام کرده‌اند که امروز تحریم‌های جدیدی را علیه ایران اعلام خواهند کرد، تصریح کرد: آیا تحریمی مانده است که آنها اخیراً و یا ۴۰ سال گذشته علیه ایران اعمال نکرده باشند و اگر اتخاذ کرده‌اند، چه دستاوردی داشته‌اند؟

وی این گونه سخنان مقامات آمریکایی را در راستای تبلیغات و تأثیرگذاری بر افکار عمومی عنوان کرد و افزود: ما هر تحریمی را جدی می‌گیریم و آن را اقدامی خصمانه و در راستای تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران می‌دانیم ولی آنها خود نیز می‌دانند که تحریم‌هایشان چاره‌ساز نبوده و ایران در حالت فشار و تحریم نه مذاکره می‌کند و نه تسلیم می‌شود.
انتهای خبر///


منیع؛ ایسنا


 

 
یادداشت  


گفتگو  

اتصال راه‌آهن ایران به سوریه تحول قابل توجهی را در حوزه صادرات و واردات هر دو کشور رقم خواهد زد

اتصال راه‌آهن ایران به سوریه تحول قابل توجهی را در حوزه صادرات و واردات هر دو کشور رقم خواهد زد

استکبار جهانی بیهوده دلخوش کرده که می‌تواند علیه نظام جمهوری اسلامی کاری کند

 استکبار جهانی بیهوده دلخوش کرده که می‌تواند علیه نظام جمهوری اسلامی کاری کند

ائتلاف همبستگی در خارج از کشور، طرح موساد و سیا علیه ایران است

ائتلاف همبستگی در خارج از کشور، طرح موساد و سیا علیه ایران است

همدلی قوا موجب حکمرانی مطلوب می‌شود

همدلی قوا موجب حکمرانی مطلوب می‌شود

آژانس صرفاً یک ابزار سیاسی برای اعمال فشار بر ایران است

آژانس صرفاً یک ابزار سیاسی برای اعمال فشار بر ایران است

دولت باید به سمت سیاست گذاری در امر خودرو برود

دولت باید به سمت سیاست گذاری در امر خودرو برود

استیصال رژیم صهیونیستی در مقابل فلسطینیان / ‏‬ مقاومت آنها را دچار سردرگمی و بلا تکلیفی کرده است

استیصال رژیم صهیونیستی در مقابل فلسطینیان / ‏‬ مقاومت آنها را دچار سردرگمی و بلا تکلیفی کرده است


گزارش  


جراید  



 
www.ostandnews.ir   تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به خبرگزاری استاد نیوز است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است . پایگاه خبری تحلیلی استاد نیوز